Categories
Bisnes

Mula Kerja Dari Rumah

Bila dah Mula sahaja PKP, PM dah mula sebut fasal “New Normal”. Maksud kat sini, benda yang dulu mungkin kita tak pernah buat, atau janggal lepas ni akan jadi kebiasaan. Ambil contoh, sejak adanya PKP istilah penjarakan sosial atau dalam bahasa Inggeris nya Social Distancing agak pelik kita dengar. Tapi, istilah ni makin sebati dengan […]

Categories
Bisnes

Selamat Berpuasa

Inilah first time Saya Berpuasa time perintah lockdown. Mungkin anda yang lain pun first time macam saya jugakkan? Anyway saya ucapkan selamat berpuasa di 1441 Hijrah.